vineri, 29 aprilie 2011

In loc de inceput...

Mi-a luat mult timp pana sa ma decid sa incep acest blog...de aproape un an de zile urmaresc cu regularitate un numar destul de mare de bloguri culinare, atat romanesti cat si internationale, lucru care intr-un fel mi-a deschis apetitul pentru gatit.
Pana acum cativa ani intram in bucatarie doar sa mananc mancarea gatita de altii...in cel mai bun caz dadeam o mana de ajutor pentru pregatirea prajiturilor pentru sarbatori. Lucrurile au inceput treptat, treptat sa se schimbe, am inceput sa devin interesata de acest subiect, sa caut din ce in ce mai multe retete pe care sa le pun in practica, sa mai variez retetele traditionale cu care am fost obisnuita de mica.
Nu sunt o experta in ale gatitului...nici pe departe...mai ales daca compar ceea ce gatesc eu cu capodoperele pe care le vad pe anumite bloguri...dar, incet, incet am inceput sa cunosc lucrurile esentiale, sa experimentez cat de cat, sa descopar ingrediente noi si retete noi.
Desi stiu ca e la moda sa ai un blog in ziua de azi nu acesta este motivul: sper ca acest blog ma va motiva sa continui sa gatesc in ciuda oboselii de zi cu zi, sa experimentez retete noi, sa gatesc variat si sanatos, si, nu in ultimul rand, poate ii va ajuta si pe altii, incepatori ca mine, la fel cum pe mine m-au ajutat nenumaratele bloguri pe care le-am urmarit atat de mult timp.
Nu cred ca voi reusi sa postez in mod regulat pe blog, deoarece munca de zi cu zi nu imi va permite...dar voi face tot posibilul sa nu treaca luni intregi fara o postare. Eu si arta fotografica nu suntem chiar asa buni prieteni, deci de pe acum imi cer scuze daca calitatea pozelor ce vor fi publicate nu va fi la inaltime. Promit sa exersez si sa ajung sa imbunatatesc acest aspect. Sper sa reusesc :).

2 comentarii:

  1. Bine ai venit in lumea blogherilor,abia astept retetele tale.pupiceiiiiii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru urare.A durat ceva sa ma mobilizez sa postez ceva retete...dat incet incet incep si eu.

    RăspundețiȘtergere